Egyedi sajttálból öröm a falatozás

Képernyőfotó 2014-07-17 - 10.19.34A gyümölcsöket és az ételeket mindig elkülönítve tároljuk. Régi, otthonról hozott tudás ez. A hűtőbe, a fagyasztóba és a kamrába is szépen, egymástól különválasztva és ha szükséges lefedve tároljuk a különböző kész ételeket, az alapanyagokat és a friss gyümölcsöket és a zöldségeket. Tálalásnál ugyanez a helyzet. Mindent a megfelelő edényben teszünk az asztalra. Nem vegyítjük a sajttálakba a pörköltet és a salátás tálba sem helyezzük a nokedlit. Az ízléses és rendezett, szépen megterített asztal kívánatos és étvágygerjesztő. Egy uzsonna alkalmával is igen szépen mutat a vajtartó, a baguette tartó, a dzsemes tálka az asztalon. A szépen elrendezett teríték nyugalomra és lassításra készteti azokat is, akik egyébként csak sebtében szoktak bekapni pár falatot. Egy ilyen asztal mellé kényelmesen leül az ember, komótosan, hosszasan fogyasztja el a falatokat, közben van lehetőség a családtagokkal, az ismerősökkel beszélgetni egy kicsit. A rohanó világban egy szépen terített asztal egy kis megállásra bírja az embereket. Egy szép vázában egy pár szál friss virág pedig még szebbé teheti az uzsonnás tálakat.

There are no comments yet, add one below.

Leave a Reply


You must belogged in to post a comment.